Close
1703 WD, Heerhugowaard Stationsplein 49
(+31) 06 8005 28 75 info@beautysaloncarlijn.nl

Algemene Voorwaarden

Artikel 1: Algemeen

De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten die Beautysalon Carlijn aanbiedt.

Artikel 2: Tarieven

Alle tarieven en prijzen specifiek bedoeld voor particulieren zijn inclusief  21% BTW.

Artikel 3: Annulering

Geboekte behandelingen kunnen door de klant worden geannuleerd. Reeds gedane betalingen worden gerestitueerd minus de gedane aanbetaling/administratiekosten. Indien een geboekte behandeling wordt geannuleerd, is de klant het volgende percentage annuleringskosten verschuldigd:

a) Bij annulering binnen 24 uur voor de behandeling 50%

b)  Bij annulering op de dag van de behandeling het volledige factuurbedrag. 

In geval van overmacht (bijvoorbeeld ziekte) van Carlijn Bras-Weening zal in overleg met de opdrachtgever een oplossing worden gezocht.

Artikel 4: Betaling van de behandeling

De betaling van de behandeling(en) kunnen per pin of cash betaald worden na afloop van de behandeling.

Artikel 5: Aansprakelijkheid

Schade aan opdrachtgever: Carlijn Bras-Weening is niet aansprakelijk voor schade die aan de opdrachtgever wordt toegebracht door Carlijn Bras-Weening, tenzij sprake is van opzet of schuld. De opdrachtgever dient binnen 48 uur hiervan telefonisch en/of schriftelijke melding te maken

Carlijn Weening is niet aansprakelijk voor allergische reactie of ontstekingen die ontstaan door gebruik van penselen en/of make-up producten. Carlijn Bras-Weening werkt volgens de in de branche geldende hygiëne richtlijnen en hecht hier veel belang aan.

Artikel 6: Klachten

Een klacht zal altijd in behandeling worden genomen en er zal onderzocht worden waardoor deze is ontstaan. Eventuele geschillen worden beoordeeld naar Nederlands recht.

Indien er nog vragen zijn ontstaan n.a.v. de Algemene Voorwaarden kunt u die gerust stellen via info@beautysaloncarlijn.nl

(+31) 06 8005 28 75
info@beautysaloncarlijn.nl
Stationsplein 49
1703 WD, Heerhugowaard