Close
1703 WD, Heerhugowaard Stationsplein 49
(+31) 06 8005 28 75 info@beautysaloncarlijn.nl

Gezicht

Gezichtsbehandelingen
Huidverbeterende behandeling Dermapen4

Ik werk met het allernieuwste apparaat op het gebied van micro-needling namelijk de Dermapen4! Een prachtige exclusieve behandeling met wel 50% meer resultaat dan ieder ander apparaat dat op de markt te verkrijgen is. Ik ben super enthousiast!

Wat houdt deze behandeling in?

De Dermapen maakt verticaal honderden microgaatjes per seconde, de kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog en sluiten na 7 minuten. Het natuurlijke herstel/wondgenezingsproces in de huid wordt geactiveerd, hiermee stimuleer ik de keratinocyten en fibroblasten in de huid tot de aanzet van huidverbetering en actieve groei. Helende factoren komen vrij en fibroblasten gaan zich vermenigvuldigen zodat die zorgen voor een versnelde aanmaak van collageen en elastine.

Werking wondgenezing proces

De huid bestaat uit cellen, heel veel cellen. Al deze cellen moeten voorzien zijn van bloed, dit is hun voeding. De aanmaak van vernieuwde bloedvaten zorgt er dus voor dat iedere cel weer goed kan functioneren. Oude kapotte cellen worden vernietigd en verlaten het lichaam, hierdoor wordt er plaats gemaakt voor nieuwe cellen die zich weer uitstekend zullen inzetten voor de huid. Dit is een proces in de huid die wel tot 3 maanden na de laatste behandeling kan duren, soms zelfs wel jaren lang!

Resultaten Dermapen 4

 • De huid zal zich herstellen en vernieuwen, er is nieuw collageen aangemaakt en de huid wordt strakker, gladder en steviger.
 • Vermindering van rimpels.
 • Poriën worden minder zichtbaar.
 • De huid wordt gezonder en daardoor weerbaarder.
 • Stimuleert de doorbloeding.
 • Verdunnen van de hoornlaag.
 • Pigmentvlekken verminderen
 • Littekens worden gladder, minder zichtbaar en egaler.

Wat houdt deze behandeling in?

Door het gebruik van de Dermapen4 is de behandeltijd erg snel, ik werk maximaal 5 minuten intensief op de huid met de Dermapen. Daarnaast wordt de huid gereinigd en sluit ik de behandeling af met een herstellend masker. Tijdens de behandelingen werk ik slechts met de producten van Dermapen, omdat deze producten zeer goed worden opgenomen in de huid. De producten bevatten tevens ook ontstekingsremmers, die ervoor zorgen dat de huid zich super snel herstelt na de behandeling.

Na de behandeling

Op de dag zelf is de huid nog rood en kan de huid licht gezwollen zijn. Wanneer het lichaam volledig ‘gezond’ is (geen gebruik van medicijnen etc.) is deze roodheid de volgende dag volledig weg. Wanneer je bijvoorbeeld wel medicijnen gebruikt, heeft het lichaam iets langer de tijd nodig en kan het zijn dat het de volgende dag nog iets aan de rode kant is, ook kan de huid er wat droog uitzien.

Anti-aging behandeling 45 minuten

Tijdens deze behandeling maak ik gebruik van de huidverbeterende producten van Hydropeptide. Met deze behandeling wordt de huid weer mooi strak, fijne lijntjes vervagen en de huid krijgt weer een mooie glans.

Deze gezichtsbehandeling bestaat uit: huidanalyse, oppervlakte reiniging, peeling, massage, masker, serum, hoofdhuid massage, oog verzorging, anti-rimpel dag- of nachtcrème en een spf om de huid te beschermen.

Deze behandeling duurt 45 minuten.

Gezichts behandeling 30 minuten

Bij deze gezichtsbehandeling kan je kiezen uit twee verschillende behandelingen.

De reinigende behandeling bestaat uit: huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, masker en dag- of nachtverzorging.

De relax behandeling bestaat uit: huidanalyse, oppervlaktereiniging, masker, massage van gezicht, hals en schouders, hoofdhuidmassage en dag- of nachtverzorging.

Deze behandeling duurt 30 minuten.

Gezichts behandeling 45 minuten

Deze gezichtsbehandeling bestaat uit: huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, massage gezicht, hals en schouders, hoofdhuidmassage, een masker en dag- of nachtverzorging.

Deze behandeling duurt 45 minuten.

Gezichts behandeling 60 minuten

Deze gezichtsbehandeling bestaat uit: huidanalyse, oppervlaktereiniging, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, epileren, massage gezicht, hals en schouders, een masker, hoofdhuidmassage en dag- of nachtverzorging.

Deze behandeling duurt 60 minuten.

Lash Volume Lifting

Lash Volume Lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions, krultang of mascara. In de salon werk ik met het merk van Elleebana. Deze behandeling is voor elk wimper type, zowel voor korte als lange wimpers. De voordelen van een lash lifting:

 • Eigen wimpers lijken langer en ogen lijken groter
 • Geeft een  natuurlijke uitstraling
 • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
 • Geen wimperkrultang meer nodig
 • Geschikt voor lange en korte wimpers
 • Resultaat 6 tot 9 weken zichtbaar
 • Na 24 uur bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen

Hoe werkt het?

Je wordt verzocht zonder oog make-up te komen. Je wimpers worden voor de behandeling nogmaals goed gereinigd. Dit zorgt voor betere hechting van de wimpervloeistof. Er worden siliconen pads op je oogleden geplaatst, de dikte van de oogpads (maat S, M, L of XL) hangt af van de lengte van de wimpers. De wimpers worden aan de siliconen pad bevestigd. De permanent vloeistof kan nu aangebracht worden, dit blijft 5 tot 8 minuten zitten, afhankelijk van de dikte en lengte van de wimperharen. Vervolgens breng ik de wimper fixeergel aan op de wimpers. Dit blijft ook 5 tot 8 minuten inwerken. Indien gewenst kunnen de wimpers geverfd worden, hierdoor zal je geen mascara meer op te hoeven doen. Daarna zijn je wimpers mooi gelift gedurende 6 tot 9 weken.

Lash volume lifting kan niet bij iedereen

Veiligheid staat bij mij voorop. In een aantal gevallen is het helaas niet mogelijk om Lash Volume Lift toe te passen: Alopecia of chemotherapie en Conjunctivitus (pus, rode ogen) zijn contra-indicaties.

(+31) 06 8005 28 75
info@beautysaloncarlijn.nl
Stationsplein 49
1703 WD, Heerhugowaard