Close
1703 WD, Heerhugowaard Stationsplein 49
(+31) 06 8005 28 75 info@beautysaloncarlijn.nl

Wie ik ben

Over Mij

Mijn naam is Carlijn. Ik ben 26 jaar, sinds 28 augustus 2020 getrouwd en sinds 9 januari 2022 moeder van ons zoontje Noud! Na een creatieve styling opleiding op het MBO ben ik gaan werken in een salon voor kleur- en make-upadvies. Na het MBO heb ik een opleiding gevolgd tot kleurstyliste bij Nelleke Mulder en een Visagie opleiding bij Art of Colors.

Mijn opleiding tot allround schoonheidsspecialiste heb ik gevolgd en behaald aan de Haarlemse Akademie. Ik heb voor dit beroep gekozen omdat ik het fijn vind om mensen in de watten te leggen, te laten ontspannen in mijn verwarmde behandelstoel en ze er stralend uit te laten zien. Voor mij is een behandeling geslaagd als een klant met een tevreden en ontspannen gevoel naar huis gaat.

Ook bied ik huidverbeterende behandelingen aan met de Hydropeptide producten en met het microneedling apparaat: de dermapen4.

Op mijn Youtube kanaal post ik elke donderdag een vlog, dit gaat voornamelijk over mijn privé leven maar ook over mijn werk, nieuwe behandelingen/producten, winacties, kortingen en leuke weetjes en tips. Neem gerust een kijkje op mijn kanaal. Klik op ‘Abonneren’ om me te volgen. Dit is heel gemakkelijk en gratis! KLIK HIER

Klanten zeggen:

Reacties van klanten

Beautysalon Carlijn

(+31) 06 8005 28 75
info@beautysaloncarlijn.nl
Stationsplein 49
1703 WD, Heerhugowaard