Close
1703 WD, Heerhugowaard Stationsplein 49
(+31) 06 8005 28 75 info@beautysaloncarlijn.nl

Blog van Maura

Mijn eerste ervaring met een gezichtsbehandeling bij Beautysalon Carlijn.

Iets wat ik eigenlijk nooit doe, maar wel heel graag eens wilde proberen; een gezichtsbehandeling. Bij Beautysalon Carlijn was ik hiervoor helemaal aan het juiste adres. Carlijn, oprichtster van Beautysalon Carlijn, nam ruim de tijd voor mijn gezichtsbehandeling. De driekwartier waren ruim genoeg om me echt even helemaal zen te voelen en een ‘ik’ momentje te ervaren. Hoe ontspannend is het om een heerlijk gezichtsmassage te krijgen, wetende dat je gezichtshuid met heerlijke producten verwend wordt? Omdat ik hier zo over te spreken was heb ik voor mezelf 3 redenen op een rijtje gezet waarom ik zeker nog een keer een gezichtsbehandeling zou willen doen.

Wat zijn voor mij 3 redenen om nog eens een gezichtsbehandeling te laten doen?

1. Het is super ontspannend. Na een periode hard werken is dit natuurlijk de manier om eens lekker te relaxen en tijd voor jezelf te nemen! Treat yourself, je hebt het verdiend. Een fijne gedachte.

2. Je leert iets over de gezichtshuid en welke producten je het beste kan gebruiken om de huid te reinigen. Het scrubben en het gebruik van een goede olie schiet er bij mij nog wel eens bij in tijdens drukke periodes. Daarbij is het fijn om advies te krijgen van een expert. Je leert dingen die je anders niet snel te weten zou komen.

3. Last but not least. Massage van je hoofdhuid en nek maken je super zen. Wat is er fijner dan lekker gemasseerd te worden? Na een lekkere massage kun je er weer helemaal tegen aan!

Wie ik ben

Over Mij

Mijn naam is Carlijn Weening. Na een creatieve styling opleiding op het MBO ben ik gaan werken in een salon voor kleur- en make-upadvies. Na het MBO heb ik een opleiding gevolgd tot kleurstyliste bij Nelleke Mulder en een Visagie opleiding bij Art of Colors.

Mijn opleiding tot allround schoonheidsspecialiste heb ik gevolgd en behaald aan de Haarlemse Akademie. Ik heb voor dit beroep gekozen omdat ik het fijn vind om mensen in de watten te leggen, te laten ontspannen in mijn verwarmde behandelstoel en ze er stralend uit te laten zien. Voor mij is een behandeling geslaagd als een klant met een tevreden en ontspannen gevoel naar huis gaat.

Vanaf augustus bied ik permanente make-up van de wenkbrauwen aan in mijn salon in Heerhugowaard. Deze opleiding heb ik gevolgd bij Yevgenia Academy in Hellevoetsluis. Je kan bij mij terecht voor de hairstroke (haartjes) techniek en powder (poeder) techniek.

Klanten zeggen:

Reacties van klanten

Ik heb bij Carlijn mijn wimpers laten liften en later mijn wimpers en wenkbrauwen bij haar laten doen. Super blij met het resultaat! Als ik wakker word hoef ik niks meer aan mijn wimpers en wenkbrauwen te doen! Heerlijk!

Eva

Onlangs twee keer met Carlijn Weening samengewerkt. Ik heb Carlijn als zeer prettig ervaren. Zij werkt rustig en blijft het overzicht houden met betrekking tot het opmaken van modellen. Zoekt u een visagiste die haar werk echt serieus neemt, dan is Carlijn Weening zeker aan te bevelen.

Edwin Louwe KooijmansFotograaf

Ik vond de samenwerking met Carlijn erg fijn. Tijdens het opmaken waren we lekker aan het kletsen en ik voelde mij prima op mijn gemak. Carlijn houdt rekening met wat het model wilt, maar ook met de fotograaf. Ik had een extreme look met veel zwart en vond dit erg goed gelukt. Ook tijdens de shoot checkt Carlijn regelmatig of de make-up nog goed zit. Het eindresultaat was top. Dankjewel Carlijn!

LizetteModel

Beautysalon Carlijn

(+31) 06 8005 28 75
info@beautysaloncarlijn.nl
Stationsplein 49
1703 WD, Heerhugowaard