Close
1703 WD, Heerhugowaard Stationsplein 49
(+31) 06 8005 28 75 info@beautysaloncarlijn.nl

Bindweefsel massage

Cosmetische bindweefselmassage

Ik ben in het bezit van de specialisatie bindweefselmassage. Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren, zeker wanneer het in kuurverband wordt uitgevoerd. Het is een massage die de cel vernieuwing activeert, waardoor de huid een jonger aanzien krijgt. Ook wordt de doorbloeding van de huid beter en verklevingen in het bindweefsel worden losgemaakt.

Tijdens de bindweefselmassage worden de fibroblasten gestimuleerd door de stevige massagetechnieken. Fibroblasten zijn de belangrijkste cellen van het bindweefsel in de huid. Zij zorgen ervoor dat het collageen in uw huid wordt gestimuleerd en het weefsel steviger wordt.

Behandeling in kuurvorm

Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld – meestal zes tot twaalf behandelingen.

Wat doet bindweefselmassage voor je huid?

  •  Verbetering van de huidconditie
  •  Stimulering van de doorbloeding van de huid
  •  Stressreductie door opheffen van de onderhuidse verklevingen
  •  Verbetering van de opname van werkstoffen
  •  Nieuwe aanmaak van collageen
  •  Bevordering van de celdeling
  •  Verbetering van de huidstructuur
  •  Vermindering van rimpels
  •  Positieve invloed op de huidweerstand

Acné

Ook ben ik in het bezit van de specialisatie acné. Een acné behandeling is speciaal gericht op de acné huid waarbij speciale anti-acné producten gebruikt worden.

Acné kent veel verschillende vormen: jeugdpuistjes, mee-eters, acné in de puberteit, acné bij vrouwen rond de 30 jaar, acné door krabben, etc. Daarom begin ik bij acné altijd met een intake gesprek en een behandelplan. Afhankelijk daarvan bepaal ik welk soort acné behandeling bij jou past en overleggen we hoeveel behandelingen er eventueel nodig zijn.

De acné behandeling bestaat uit: een oppervlakkige reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, lotion en een crème.

(+31) 06 8005 28 75
info@beautysaloncarlijn.nl
Stationsplein 49
1703 WD, Heerhugowaard